0 +

Отзиви от нашите деца

Основният приоритет на работа в „Абакус Академия“ е удовлетворението – както на децата, така и на родителите. Съвместната работа с международни школи и висококвалифицирани инструктори по утвърдена програма ни позволява да разкриваме потенциала в децата и да го развиваме, така че да оправдаем очакванията на техните родители.

За нас водещи са получените в центъра за ментална аритметика мнения, които разкриват резултатите от добре свършената работа на нашите професионалисти.

Голяма част от преминалите при нас обучение по ментална аритметика споделят мнението, че знанията и уменията са трайни, а децата са доволни от времето, прекарано в „Абакус Академия“.

Обратната връзка и споделените след преминаване школата по ментална аритметика мнения са истинската награда за нашата работа и любовта и грижата, която влагаме в обучението на всяко дете. Отзивите на хилядите загрижени родители, които целят усъвършенстване на уменията на децата си, са доказателство за качеството на нашата методика и учебен процес.

"Водя дъщеря си на ментална аритметика от една година и съм впечатлена от резултата – тя е на 4.6г., а вече смята. Заинтригува ме начинът, по който този метод активира няколко сензорни системи и така децата лесно усвояват математическата логика. Специалистите в клуба са много отзивчиви и отдадени на работата си, благодарение на което видях как с този метод постигнаха неочаквани резултати с деца с обучителни затруднения."
Катина
(дете Ния на 4 г.)
"Ментална аритметика полезна и приятна с много добри резултати за моето дете.С топло чувство и разбиране,подход към децата ние казахме Да от деня в който се видяхме и цяла година беше удоволствие да сме един екип с Оля!"
Магдалена
(дете Мария на 9 г.)
"Впечатленията ни от менталната аритметика и Абакус Академия са повече от чудесни, детето ни почна да посещава часовете на 3,8 месеца и още от самото начало много й хареса, въпреки че беше съвсем малка....Година по -късно посещава занятията все така с интерес, по думите на учителките си има голям напредък, но за нас е най-важно това, че ходи с желание, от малка е отговорна към занаятията и по собствена инициатива в къщи казва да си прави домашното по Абакус.Оля има много добър подход към децата, всички я харесват и намира как да ги ентусиазира и привлече към ученето...Що се касае до менталната аритметика, ние с мъжа ми също се учим да смятаме ментално, защото освен всички предимства, които човек получава, съществуват доказателства, че предпазва хората от деменция и съхранява мозъка..."
Мариета
(дете Никол на 4 г.)
"Ментална аритметика за нас беше откритие, за което не сме чували. След първото посещение детето ни прояви интерес и поиска да продължи обучението си. Много сме доволни от постигнатите до сега резултати. Екипа е страхотен, към всяко едно дете имат индивидуален подход. Занятията се провеждат в приятна приятелска атмосфера, докато учат децата се забавляват. Дъщеря ни почна по-бързо да усвоява новите теми в училище, по-концентрирана е, по-внимателна и в ежедневните си задачи, започна по-бързо да смята наум. А най-важното, че ходи на всяко едно занятие с огромно желание и с нетърпение чака следващото. "
Дарина
(дете Анисия 9 г.)

Ученето с нас е забавно, лесно и достъпно

първата българска школа за ментална аритметика

АБАКУС

error: Content is protected !!